OVER

De maatstaven voor een geslaagde vakantie lijken steeds meer te evolueren naar exclusiviteit, consumptie en fotogenieke locaties. Dergelijke vakanties zijn niet toegankelijk voor iedereen en hebben bovendien een negatieve impact op het milieu. Vakantie kan wat ons betreft ook op een laagdrempelige, budgetvriendelijke en niet-klimaatbelastende manier beleefd worden! Laat je verwonderen, ontsnap aan de alledaagse sleur & deel unieke ervaringen.

KAMPING KONTAKT wil je de kans geven om op een duurzame, ecologische en sociale manier op vakantie te gaan. We hechten ook veel waarde aan het stimuleren van ontmoetingen, het creëren van inspiratie, het nastreven van een stedelijk experiment en het samenwerken met lokale partners. Kortom: het is een alternatieve manier om Leuven te beleven.

Wij zijn een groep geëngageerde jongeren, studerend of werkend in de socioculturele en architecturale sector. We delen een voorliefde voor kamperen én voor onze stad Leuven. Op vrijwillige basis werken we samen aan KAMPING KONTAKT.

Het huidige kernteam bestaat uit Nele Verduyn (coördinatie), Ana Schultze (communicatie), Jasmien Beullens (samenwerkingen), Ode Van Ussel (evenementen), Jannes Hellemans (horeca), Danny Claes (logistiek) en Thomas Roosen (camping).

Daarnaast is er ook een heel team van vrijwilligers dat ons helpt tijdens de voorbereidingen en uitvoering van dit project. Wil je zelf ook graag je steentje bijdragen, in ruil voor gratis kost en inwoon op onze camping? Stuur gerust een vrijblijvend mailtje voor meer informatie. We zullen je met open armen en veel liefde ontvangen.

We zijn ook altijd op zoek naar organisaties/bedrijven om samenwerkingen mee aan te gaan, zodat ons gedachtegoed ook effectief omgezet zal kunnen worden naar de praktijk. Stuur gerust een naar partners@kampingkontakt.be.

Met dank aan onze partners: