OVER ONS

De maatstaven voor een geslaagde vakantie lijken steeds meer te evolueren naar exclusiviteit, consumptie en fotogenieke locaties. Zulke vakanties zijn niet toegankelijk voor iedereen en hebben bovendien vaak een negatieve impact op het milieu. Vakantie kan, wat ons betreft, ook op een laagdrempelige, budgetproof en klimaatvriendelijke manier beleefd worden! Laat je verwonderen, ontsnap even aan de alledaagse sleur & deel unieke ervaringen.

KAMPING KONTAKT wil je de kans geven om op een duurzame, ecologische en sociale manier op vakantie te gaan. We hechten ook veel waarde aan het stimuleren van ontmoetingen, het creëren van inspiratie, het nastreven van een stedelijk experiment en het samenwerken met lokale partners. Kortom: het is een alternatieve manier om de stad te beleven.

KAMPING KONTAKT is een vzw, een vereniging zonder winstoogmerk. Met een groep geëngageerde projectmedewerkers bouwen we samen aan onze camping. Ons team bestaat uit Nele Verduyn (coördinatie), Ana Schultze (communicatie), Jasmien Beullens (samenwerkingen), Ode Van Ussel (evenementen), Jannes Hellemans (horeca), Danny Claes (logistiek) en Thomas Roosen (camping). Daarnaast zijn we enorm dankbaar voor de hulp van heel wat enthousiaste vrijwilligers!

We zijn altijd op zoek naar organisaties om samenwerkingen mee aan te gaan. Wil je meehelpen om ons gedachtegoed om te zetten naar de praktijk? Stuur gerust een berichtje naar info@kampingkontakt.be!

Met dank aan onze partners: