FAQ

Wanneer kan ik komen kamperen?

KAMPING KONTAKT is open van woensdagmiddag 10 juli tot zondagavond 4 augustus 2019. Je kunt zoveel nachten blijven als je wil.

Moet ik mijn eigen tent meebrengen?

Liefst wel. Als je geen eigen tent hebt kan je er bij ons eentje huren voor €3 per persoon per nacht.

Wat kost een nachtje kamperen?

Vakantie is een basisbehoefte en dient – wat ons betreft – voor iedereen toegankelijk te zijn. Afhankelijk van je budget vragen we per nacht tussen de €5 en €15 per volwassene en tussen de €3 en €10 per kind tot 12 jaar. Op die manier kunnen ook mensen met minder financiële middelen voor een symbolische euro komen overnachten. Kinderen tot 3 jaar mogen gratis kamperen.

Hoe kan ik een plek op de camping reserveren? Is reserveren verplicht?

Via het reservatieformulier. Reserveren is niet verplicht, maar vol = vol. (Als blijkt dat je na je reservatie toch niet beschikbaar bent, mag je altijd je boeking verplaatsen naar een andere dag.)

Wanneer kan ik in- en uitchecken?

Tentjes kunnen vanaf 14u op de dag van aankomst opgezet worden. Op de dag van vertrek dienen tentjes voor 12u afgebroken te zijn.

Valt er iets te eten? Mag ik zelf eten meebrengen?

Ja! Elke ochtend bieden we een eenvoudig en eerlijk ontbijtje aan (€5 per volwassene, €3 per kind). Op zondag mag het wat specialer zijn met een brunch (€15 per volwassene, €10 per kind). Verder organiseren we regelmatig een gezellige buurtkeuken of een barbecue: houd daarvoor onze agenda in de gaten. In onze bar worden ook snacks aangeboden, maar het is toegestaan om je eigen potje te koken op de gemeenschappelijke kookplek. Eigen (gas)vuurtjes meebrengen is niet toegestaan.

Mag ik mijn familie/vrienden meebrengen?

Ja! KAMPING KONTAKT is toegankelijk voor iedereen. Jong en oud, Leuvenaar of bezoeker… iedereen is welkom. Voor kleine kinderen breng je zelf je eigen spullen mee. Voor kleine en grote groepen reserveer je best op voorhand.

Wat is er zoal te doen op KAMPING KONTAKT?

Naast een nachtje slapen, kun je op KAMPING KONTAKT ook deelnemen aan tal van workshops, rondleidingen, sportsessies, enzovoorts. Houd onze agenda in de gaten!

Wie zit er achter KAMPING KONTAKT?

KAMPING KONTAKT wordt georganiseerd door een groep van zeven enthousiaste jongeren. Als vrijwilligers werken we samen aan dit project & delen we onze voorliefde voor kamperen én onze stad Leuven.

Hoe kan ik KAMPING KONTAKT bereiken? Is er parking?

Het adres van KAMPING KONTAKT is Tivolistraat 32. Er is volop plek om je fiets te parkeren. Ook met het openbaar vervoer is de camping goed bereikbaar: de dichtstbijzijnde bushalte is Leuven Parkpoort. Indien je toch met de auto wenst te komen, kan je laden en lossen/spullen afzetten aan de camping via de Tivolistraat. Daarna rijd je best meteen door naar een publieke parking.

Hoe verplaats ik me best in Leuven?

KAMPING KONTAKT ligt op wandelafstand van Leuven centrum. Ben je liever iets mobieler, dan kan je op de camping een fiets huren voor €3 per halve dag of €5 per hele dag. Wil je zeker zijn dat er een fiets voor je klaarstaat? Stuur een mailtje naar info@kampingkontakt.be om er op voorhand eentje te reserveren.